DA-3000 $200 Rebate!!

Discussion in 'DV-RA1000 and DV-RA1000HD Recorders' started by cmaffia, Jul 28, 2014.

  1. cmaffia

    cmaffia Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 2012
    Messages:
    1,782
    Likes:
    353
    From:
    Queens, New York
    Gear:
    2 x DM3200, DA-3000
  2. cmaffia

    cmaffia Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 2012
    Messages:
    1,782
    Likes:
    353
    From:
    Queens, New York
    Gear:
    2 x DM3200, DA-3000
    FYI there was a new firmware release v1.11 for the DA-3000 in June. Haven't tried it yet.
  3. Specpro

    Specpro New Member

    Joined:
    Oct 2014
    Messages:
    4
    Likes:
    0
    Gear:
    da-3000
    I've upgraded to firmware 1.11 and there seems to be a strange bug. Once in awhile the player stops playing all of sudden. This happens every couple of weeks or so. Just tonight I've had it stopped twice on me. Have you observed the same problem?
  4. cmaffia

    cmaffia Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 2012
    Messages:
    1,782
    Likes:
    353
    From:
    Queens, New York
    Gear:
    2 x DM3200, DA-3000
    I've been using my DA-3000 every day since September 10th using firmware 1.11 and have not experienced the issue you are reporting. Then again I don't use it as a player. I strictly use it as a recorder for mixdown. I then take the media card and pop it in my workstation and master in WaveLab. Are you saying that the DA-3000 stops playing while it is going through a playlist?
  5. Specpro

    Specpro New Member

    Joined:
    Oct 2014
    Messages:
    4
    Likes:
    0
    Gear:
    da-3000
    yes it stops while i am playing through and dividing files. maybe it's a bug they can fix in the next release?
  6. cmaffia

    cmaffia Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 2012
    Messages:
    1,782
    Likes:
    353
    From:
    Queens, New York
    Gear:
    2 x DM3200, DA-3000
    This doesn't sound like a bug. It sounds more like a media problem. I strongly suggest trying another media card and make sure it is one specifically for audio not just data. Also try reformatting using the DA-3000 format utility it if that's the only card you have. The owner's manual talks about issues like this on page 10.
    Last edited: Oct 10, 2014
  7. Specpro

    Specpro New Member

    Joined:
    Oct 2014
    Messages:
    4
    Likes:
    0
    Gear:
    da-3000
    thanks for tips. will give it a try to see if it solves the issue.
  8. cmaffia

    cmaffia Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 2012
    Messages:
    1,782
    Likes:
    353
    From:
    Queens, New York
    Gear:
    2 x DM3200, DA-3000
    Did it work?
  9. Specpro

    Specpro New Member

    Joined:
    Oct 2014
    Messages:
    4
    Likes:
    0
    Gear:
    da-3000
    I've formatted the card and there hasn't been a problem yet. Will let you know if it happens again.
  10. cmaffia

    cmaffia Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 2012
    Messages:
    1,782
    Likes:
    353
    From:
    Queens, New York
    Gear:
    2 x DM3200, DA-3000
    That's great news!