TM Companion software sizing on screen

Discussion in 'TASCAM DM-3200 & DM-4800' started by kelvinrobbo, Jun 17, 2021.

  1. kelvinrobbo

    kelvinrobbo New Member

    Joined:
    Jul 2019
    Messages:
    13
    Likes:
    2
    Gear:
    DM4800, DA88 x2 ,
    Hi...I am using the TM Companion software with the DM4800. When i call up the DM4800 meter bridge onto my PC monitor screen it allows me to minimise the image...but when i try to maximise it will only fill half the screen...It will not allow me to 'size'. Is there a solution or 'work around' for this? Is this a screen resolution issue.....I really don't want to mess around with the resolution...Thanks
  2. Arjan P

    Arjan P Veteran

    Joined:
    Oct 2012
    Messages:
    1,414
    Likes:
    880
    From:
    Netherlands
    Gear:
    DM3200 IFFW
    It's a 'software from the past' issue. TMC and the meter bridge are simply from a time when displays didn't even come close to the resolutions we work with today. I do recall however, that you can chose 2x, 4x and 8x or something like that for the meter bridge (under settings).. Did you try that?

    Edit: I just checked and I must have remembered wrong, cause there is no such thing as 2x, 4x etc.
    Last edited: Jun 19, 2021
  3. Headroom

    Headroom Active Member

    Joined:
    Oct 2012
    Messages:
    117
    Likes:
    36
    From:
    The Hague, Netherlands
    Gear:
    DM4800
    My workaround: second screen, set to 960x600.
  4. Rockum

    Rockum Active Member

    Joined:
    Jan 2013
    Messages:
    159
    Likes:
    83
    From:
    Nashville, TN
    Gear:
    DM4800, iffw
    The same thing was bugging me.